ABNY
Image default
Huishoudelijk

Wassen zonder parfum en toch fris? Kies voor klok!

Gemakkelijk online wasmiddelen bestellen

Het zijn bijzondere tijden als consument om in te leven. Online boodschappen doen heeft een enorme vaart gekregen mede door het coronavirus natuurlijk. Door de aanhoudende verspreiding van het virus en de daaropvolgende lockdowns zijn veel consumenten toch angstig en kopen ze liever hun levensmiddelen en huishoudelijke producten online in plaats van in de winkel. Dat geldt natuurlijk net zo goed voor schoonmaakproducten. Gelukkig kon al geruime tijd online besteld worden in de eigen webshop van Klok Eco. Hier vind je het gehele assortiment van Klok ecologische was- en schoonmaakproducten. Dezelfde vertrouwde kwaliteit die je in de supermarkt koopt, maar dan online.

Het grote voordeel is dat je natuurlijk niet meer de deur uit hoeft. Je koopt simpelweg alles gewoon online via onze shop en binnen 2 werkdagen bezorgen we het bij je thuis in een goed beschermde doos. We verkopen ons volledige assortiment, dus dat betekent:

  • Waspoeder wit
  • Waspoeder kleur
  • Vloeibaar wasmiddel wit
  • Vloeibaar wasmiddel kleur
  • Waspoeder groot verpakking XXL
  • WC reiniger
  • Afwassmiddel
  • Allesreiniger
  • De Klokbox

Bezoek de webshop en laat je inspireren door duurzaam en milieuvriendelijk wassen met Klok, of de diverse wastips die je gratis kunt lezen op onze blog pagina.

Wassen zonder parfum? Met Klok kan het!

Denken we aan wasmiddelen dan is vaak het eerste wat in je opkomt de frisse geur van parfum. Heerlijk je kleren uit de wasmachine die schoon en super fris ruiken. Maar wist je dat al geuren toevoegingen zijn die best milieubelastend zijn voor het water? Want met elke toevoeging aan de zeepformule geef je het afvoerwater extra chemicaliën mee die weer gezuiverd moeten worden voordat het weer als drinkwater gebruikt kan worden. Bij Klok denken we daar anders over en hebben we een speciale formule ontwikkeld voor wasmiddelen zonder kleur- en geurstoffen en andere parabenen. Door het ontbreken van deze stoffen is wassen en schoonmaken met Klok een bewuste keuze! Maak je overigens geen zorgen over de frisheid van je was, want Klok wast uitstekend schoon met een heerlijk fris resultaat gegarandeerd.

Badkamer & sanitair ecologisch schoonmaken

Hoewel de meeste mensen denken aan de kledingwasjes, zijn er natuurlijk nog tal van andere zaken in- en rondom het huis die ook goed gereinigd moeten worden. Ook hieraan heeft Klok gedacht met een natuurlijk allesreiniger en ecologische schoonmaakmiddelen voor in badkamer en keuken. Ook deze producten bevatten net als onze wasproducten en onze vaatwastabletten geen toegevoegde kleur- en geurstoffen en zijn neutraal voor de huid. Dat wil zeggen dat het huidvriendelijk is en uitstekend geschikt is voor mensen met bijvoorbeeld een huidallergie.

Ecologisch afwassen met ecozeep

De natuurlijke afwasmiddelen van Klok vormen een perfecte aanvulling voor iedere keuken. De afwasmiddel voelt enorm zacht aan de handen en ruikt bovendien heel neutraal, zodat je niet te maken hebt met overdreven parfum zoals andere zeepfabrikanten. Naar verloop van tijd weten we zeker dat je niets anders meer wilt en alleen nog maar je vaat wilt wassen met Klok Xtra care afwasmiddel en de Klok vaatwastabletten.

Bestel je was- en schoonmaakproducten met gratis verzending

Probeer het dus zelf uit en shop online op klok-eco.nl. We verzenden onze producten binnen Nederland en België. Voor Nederland geldt gratis verzending bij besteding van EUR 30,- of meer. Bestellen kan veilig online via iDeal, creditcard, Bancontact of Apple pay. Je ontvangt van ons een track & trace code zodat je je bestelling altijd kunt volgen.

https://www.klok-eco.nl/