ABNY
Marketing

Controleer ook je elektrische boiler iedere 2 jaar.

Controleer ook je elektrische boiler iedere 2 jaar.

Een elektrische boiler is een top uitvinding dat het sanitaire water in je woning op een adequate manier verwarmt. De meeste elektrische boilers hebben tegenwoordig een behoorlik laag energieverbruik en ook van de prijs van een elektrische boiler hoef je niet te schrikken.

Maar, alles heeft onderhoud en een beetje aandacht nodig, dus net als bij een gas boiler is het nodig ook een elektrische boiler van onderhoudt te voorzien om er zo lang mogelijk plezier aan te beleven en de elektrische boiler zijn werk goed kan blijven uitvoeren. 

In een elektrische boiler zit bijvoorbeeld meestal een anode, deze moet elke 2 jaar vervangen worden en de boiler zelf plus het verwarmingselement moeten schoongemaakt worden, er zal namelijk altijd kalkafzeting zitten in je boiler.

Deze kalkaanslag is het gevolg van een hoge waterhardheid, de hardheid van water is afhankelijk van de bodem waar het water uit afkomstig is en dat verschilt per regio.

 

Kalkaanslag in je boiler zorgt voor verstopte leidingen, veroorzaakt roest, verhardt de dichtingen en kan zelfs lekkages veroorzaken.

Bovendien verliezen boilers die aangetast zijn door kalkaanslag rendement, het werkt als een issolatielaag. Hierdoor verbruikt het toestel meer energie om het water te verwarmen.

Ter illustratie; 1 mm kalkaanslag zorgt al voor zo’n 10% meer energieverbruik, 5 mm kalkaanslag voor 25% en 12 mm zelfs voor 60% meer energieverbruik.

Ontkalking zal het systeemrendement van de boiler weer op peil brengen.

Maar je bespaart niet alleen op de energiekosten, je vermijdt ook het risico op oververhitting, snellere slijtage en lekkages. Plaats ook een anti- kalk magneet voor zacht water, dat zorgt voor een zachte, soepele huid, glanzende haren en voorkomt irritaties bij het scheren.

Op zoek naar zo’n elektrische boiler maar dan graag voor een zacht prijsje en een modelletje welke perfect aansluit bij jouw persoonlijke situatie en verbruik. Maar hoe kom je er nou achter wat de beste keuze is?

Op de website van elektrischeboiler.eu hebben ze hier iets op gevonden. Hier kun je namelijk gebruik maken van een online calculator.
Vul je gegevens in en hop, er rolt een advies op maat voor je uit, ditzelfde kun je ook aanwenden voor de keuze voor een elektrische cv.

Op de website van elektrischeboiler.eu vind je een ruime keuze aan elektrisch aangedreven apparatuur. Close- up boilers van 5, 10 of 15 liter, met een isolatiewand van het nieuwste polyuretaanfoam en een buitenwant van kunststof. De grotere boilers zijn voorzien van een sterke metalen buitenwand en zijn verkrijgbaar tot maar liefst 2000 liter.

Dankzij de goede isolatie van deze boilers blijft het water super lang warm en bespaar je ook meteen weer op de energiekosten.

Ook zijn er boilers te koop die compleet computergestuurd zijn, deze boilers zijn in staat zelf te regelen wanneer het nodig is om het water bij te verwarmen doordat ze voorzien zijn van een smart controller. Ook dit draagt weer bij aan de energiezuinigheid

 

 

 

 

De elektrische boilers van tegenwoordig zijn door het gebruik van de beste materialen voorzien van het hoogsthaalbare energielabel op dit moment; een label A of B. 

Ga maar eens kijken op de website van elektrischeboiler.eu en laat je verrassen door de lage prijzen en het ruime aanbod.

https://elektrischeboiler.eu/

Gerelateerde artikelen

Het gemak van digitale communicatie

Zo kom je beter op de zoekresultaten te staan

Wat is SEO en hoe werkt het precies?