ABNY
Aanbiedingen

De top 4 meest persoonlijke en unieke cadeaus voor hem of haar

Op zoek naar een gepersonaliseerd cadeau? Een persoonlijk cadeau met een leuke foto of naam doet het altijd goed. Het is een leuk cadeau om iemand mee te verrassen op een verjaardag, voor een kraamfeest of om iemand sterkte te wensen. Misschien zoek je wel een mooi cadeau om iemand te bedanken die heel bijzonder voor je is. Maar ben je benieuwd naar wat voor cadeau je zou moeten geven? In deze blog bespreken wij een aantal voorbeelden.

Bedrukte puzzel

Is jouw moeder een fanatieke puzzelaar? Of doet je lieve neefje niets liever dan puzzelen? Dan is een toffe bedrukte puzzel het allermooiste cadeau. Jij ontwerpt de puzzel zelf met je favoriete foto, een naam of logo. Superleuk als verjaardagscadeau, verrassing op Vaderdag of om je liefde te verklaren op Valentijnsdag. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een leuk cadeau voor zowel kideren als volwassenen.

Sokken

Wie de sok past, trekt hem aan. Toch? Dan kun je maar beter kiezen voor een vrolijk paar die je zelf hebt ontworpen. Echt persoonlijk met een grappige foto. Superleuk als verjaardagscadeau of als verrassing tijdens een vrijgezellenfeest. Maar je kunt de sokken ook bedrukken met het logo van een sportclub of bedrijf. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Gepersonaliseerde megachocoladereep

Heeft je broer eindelijk zijn rijbewijs gehaald en wil je hem feliciteren? Of ben jij reuze trots op je collega’s, omdat zij die belangrijke presentatie tot een goed einde hebben gebracht? Dan is een megachocoladereep het perfecte cadeau! De ontvanger zal weten hoe MEGA trots je op hem of haar bent! Je kan deze XL chocoladereep ook aanpassen en heel eenvoudig met naam en/of foto naar keuze personaliseren.

Gegraveerde glazen

Glazen graveren of personaliseren is niet een cadeau dat erg bekend is of waaraan iemand als eerste denkt. Precies! Daarom is het ook een erg origineel cadeau voor veel (luxe) cadeaugelegenheden. Elk huishouden heeft een aantal glazen in de kast staan. Het overkomt iedereen wel eens dat er één stuk valt op de grond of dat je gewoon toe bent aan nieuwe glazen met een leuk en origineel design. Dit maakt het tot het perfecte cadeau voor iedereen!

Personal Surprise

Wil je na het lezen van deze blog ook hét perfecte cadeau bestellen? Bij Personal Suprise hebben ze jarenlange ervaring met graveren van glas. Daarnaast graveren ze ook op bijvoorbeeld hout en andere materialen. Overtuigd? Neem dan snel een kijkje op de website van Personal Surprise of neem telefonisch contact met ze op.

https://www.personalsurprise.nl/