Nieuw scherm iPhone X

De iPhone X is tegelijkertijd met de iPhone 8 in 2017 uitgebracht. Net als de iPhone 8 heeft dit model een Retina HD Display voor natuurlijke kleurweergave, ideaal voor als je foto’s’ of filmpjes maakt met je telefoon. Bovendien heeft de iPhone X een groter scherm dan de iPhone 8, wat eigenlijk wel gek is omdat hij niet veel groter is. Maar de ontwikkelaars van Apple hebben dat opgelost door het scherm van de iPhone X van rand tot rand te laten lopen, wat een halve inch meer oppervlak tot resultaat heeft. Het display van de iPhone X is dus een van zijn meest opvallende eigenschappen, maar is ook essentieel in de bediening. Reden te meer om ervoor te zorgen dat het scherm niet beschadigt raakt. Maar omdat een smartphone boven alles gewoon een gebruiksvoorwerp is, bestaat altijd de kans op beschadigingen. Als je scherm per ongeluk beschadigt raakt omdat je je telefoon hebt laten vallen is met een nieuw scherm iPhone X je telefoon snel weer zo goed als nieuw.

 

Waarom zou je kiezen voor een nieuw scherm iPhone X?

Je iPhone X gebruik je elke dag, en daarom is het niet ondenkbaar dat je de iPhone een keer uit je handen laat vallen waardoor het scherm beschadigt raakt. Een gebarsten scherm is altijd vervelend, maar in het geval van de iPhone X kan het ook probleem opleveren voor het gebruik van je telefoon omdat deze iPhone geen home button meer heeft. Ook het swipen kan minder prettig zijn voor je vingertoppen en de leesbaarheid is natuurlijk ook niet meer optimaal met een gebarsten scherm. En door de barsten kan stof of vocht in je telefoon doordringen met alle gevolgen van dien. Er kan ook iets met de hardware of de software van je iPhone X aan de hand zijn. Een ingebrand beeld of een scherm wat niet meer wil reageren zijn mankementen die regelmatig voorkomen, en wat een nieuw scherm voor je iPhone X kan verhelpen. 

 

Een nieuw scherm iPhone X voor een betaalbare prijs

Als het scherm van je iPhone gebreken vertoont of beschadigingen heeft dan is alleen het scherm van je iPhone X vervangen is een minder prijzige oplossing dan een hele nieuwe iPhone kopen. Door het plaatsen van een nieuw scherm kan je iPhone X het namelijk nog prima een hele tijd blijven doen. Bij het GSM Reparatie Centrum kunnen ze binnen 20 minuten een nieuw iPhone X scherm voor je installeren waar je ook een jaar garantie op krijgt. Zo kun je in ieder geval weer een tijdje van je iPhone X genieten die er weer als nieuw uitziet.