Ik wil mijn huis verkopen, welke makelaar Gulpen moet ik kiezen?

Als je je huis wilt verkopen dan komt er veel op je af. Het kopen van een nieuw huis, de verhuisplanning, een verhuisbedrijf, het inpakken en nog veel meer. Maar hoe kom je erachter welke makelaar je moet kiezen? Wij geven je in deze blog enkele tips.

Ga af op je gevoel

Bij koop en verkoop van een woning spelen natuurlijk grote belangen mee. Daarom is het zeker verstandig om te kiezen voor een makelaar Gulpen waar je direct een goed gevoel bij hebt. Je hoeft geen beste vrienden te worden met je makelaar, maar je moet er wel zeker van zijn dat de makelaar niet alleen zijn eigen belangen meeneemt, maar ook die van jou! Hierdoor komen wij direct bij het volgende punt.

Vergelijk makelaars bij jou in de buurt

Elke makelaar schat de verkoopwaarde van een woning anders in. Alleen daarom al is het uitnodigen van meerdere verkoopmakelaars een goed idee. Ook hanteert elke partij andere tarieven, waardoor het vergelijken hiervan je vele duizenden euro’s kan besparen. Pas als je meerdere makelaars hebt gesproken, weet je met wie jij de juiste klik hebt.

Stel de juiste vragen aan makelaar Gulpen

Als je eenmaal een verkoopmakelaar over de vloer hebt, is het zaak deze tijd optimaal te benutten. Vraag hem naar belangrijke zaken zoals de geschatte verkoopwaarde van je woning, een realistische termijn voor verkoop en eventuele waarde vermeerderende maatregelen. Een goede makelaar vertelt je veel van deze dingen uit zichzelf.

https://www.boon-vastgoed.nl/