Haal het meeste uit de security assessment

In deze globaliserende wereld is een goede beveiliging echt super belangrijk, je wil je veilig voelen en al je spullen ook veilig kunnen bewaren. En dat geldt zowel fysiek als online. Tegenwoordig hebben we met z’n alleen heel erg veel gegevens en data online staan, en dat moet natuurlijk goed beschermd worden. Want zonder een goede bescherming, kan je bij een hack aanval zomaar alles kwijt zijn, en dat is natuurlijk heel erg vervelend. Daarom wil je jouw data en gegevens online goed beschermen en beveiligen. Om te checken of jouw beveiliging wel goed op orde is, kan je het beste een security assessment aanvragen bij een bedrijf dat er verstand van heeft. Bij een security assessment wordt er eerst gewoon gekeken naar jouw beveiliging en op basis daarvan wordt er gekeken wat er nodig is om jouw online beveiliging te verhogen. Een security assessment is dus geen penetratietest, waarin een white hat hacker probeert jouw systeem te hacken. Een security assessment kan je het beste laten uitvoeren, als je wil weten wat je moet doen om je beveiliging te verbeteren. Want ja, cybersecurity is echt een van de meest hot topics deze dagen.

 

Wat gebeurt er dan tijdens een security assessment? Allereerst gaan we samen aan tafel om te achterhalen wat het probleem in  jouw beveiliging is en hoe jouw IT infrastructuur er uit zit. Dan gaan we structureel en stapsgewijs aan de slag. We kijken naar alle tools en slimmigheden die we kunnen in zetten om jouw beveiliging te verbeteren. Dat is handig, want zo zorgen we er voor dat jij niet alleen op de korte termijn, maar ook op de lange termijn goed beveiligd bent tegen cyberaanvallen. En dat is natuurlijk wat jij wil. Ben jij wel overtuigd van het nut van een security assessment en wil je er wel een aanvragen? Kijk dan op de website van rootsec en maak een afspraak!

https://www.rootsec.nl/