ABNY
Aanbiedingen

Acryl vs gelnagels wat is het beste?

Acryl nagels

Acrylnagels worden vaak door de meeste vrouwen op een of ander moment in hun leven aangebracht. Maar hoe zit het nou precies met acryl vs gel nagels? Acryl hecht zich aan je natuurlijke nagels. Acryl biedt vrouwen ook een glans en onbreekbare langere nagels die ze misschien niet kunnen bereiken met hun natuurlijke nagels. Acrylnagels zijn over het algemeen veel modieuzer dan gelnagels, maar ze zijn al langer verkrijgbaar, dus dat is logisch. Acryl kan geheel of gedeeltelijk zijn, over je hele nagel worden aangebracht of zelfs alleen als tips. Acrylnagels zijn kunstnagels die zijn gemaakt om de illusie te wekken dat je een lange, mooie vrije rand hebt. Acrylnagels worden ook wel nepnagels of kunstnagels genoemd die op je echte nagels worden geplakt. Acrylnagels kunnen worden geverfd met een uitgebreid ontwerp dat meestal meteen opvalt. Acrylnagels zijn in principe gemaakt door een bepaald poeder en vloeistof te mengen. Acryl is de generieke naam die wordt gegeven aan het soort plastic product van een chemische stof die bekend staat als methacrylaat.

Acryl is een transparant, warmtegevoelig plastic, algemeen bekend als vals. 

Acrylverf vormt meestal een luchtdichte afdichting met de natuurlijke nagel wanneer deze op de juiste manier wordt bevestigd. Acryl verbetert vaak het fysieke uiterlijk van onze handen als geheel. Acryl helpt om gebroken, beschadigde, korte of zelfs slechte nagels te verbergen of zelfs te repareren. Acryl is eigenlijk een harde, dikke plastic substantie die over de normale nagel of misschien tips kan worden aangebracht. Acrylnagels zijn over het algemeen het robuustere alternatief en kunnen langer meegaan in vergelijking met gel-acrylnagels, maar deze zijn dikker en zien er kunstmatiger uit. Acrylverf kan een slimme keuze worden voor mensen die momenteel problemen hebben met hun vingernagels.

Acrylpakketten zijn verkrijgbaar met verschillende stijlen en vormen. 

Ze kunnen bovendien worden verfraaid met verschillende accessoires en er kunnen ook nagelpiercings op worden uitgevoerd. Acryl ziet er geweldig uit en men kan acrylnagels kopen met talloze ontwerpen. Acryl is zonder twijfel een bekend alternatief voor nagelverbetering, als het gaat om het versterken en verfraaien van normale nagels. Acryl kan worden afgeweekt met aceton. Een van de belangrijkste attracties van acrylnagels is dat nagelstylisten en nagelkunstenaars vanwege de lengte gemakkelijk onderscheidende ontwerpen erop kunnen afdrukken. Acryl is het beste voor mensen die om verschillende redenen meestal niet in staat zijn om hun eigen normale vingernagels te laten groeien.

Gelnagels

Gelnagels zijn de beste keuze voor vrouwen die langere en slijtvaste vingernagels willen. Gel- en acrylnagels hebben vergelijkbare resultaten. Gelvingernagels zijn meestal een grotere uitdaging om zelf te doen, als u graag thuismanicures doet. Gelnagels moeten bijna altijd worden gevijld. Gelacryl wordt beschouwd als een eendelig systeem dat bestaat uit het aanbrengen van een gelacryl met een dikke viscositeit. Gel wordt gewoonlijk ‘uitgehard’ onder een goede UV-lichtbak. Gel-acrylnagels daarentegen zien er meestal lichter uit en zien er ook natuurlijker uit. Gelnagels zijn nog relatief nieuw in vergelijking met acrylnagels. Gels kunnen ook worden gebruikt voor het repareren van gebarsten of zelfs gespleten vingernagels. De werkelijke sterkte en ook de duurzaamheid van uw nagels zal worden gegarandeerd in het geval dat de gelnagels over de normale nagels worden aangebracht.

 

 

De gelnagels zijn erg dun en zien er over het algemeen uit als natuurlijke vingernagels. 

U kunt de eigenlijke gels gebruiken om vrijwel elk type look te creëren dat bij uw normale nagels hoort. Daarnaast is het aanbrengen van gelnagels eigenlijk het equivalent van het aanbrengen van nagellak. Een gelnagel kan over het algemeen een voorgemengd polymeer zijn en ook een monomeergel die eerst op de nagels kan worden aangebracht en vervolgens onder ultraviolet licht kan worden uitgehard. Sommige mensen denken dat airbrushen er veel beter uitziet op gelnagels omdat deze glanzender zijn, maar als het op uiterlijk aankomt, verschilt het per smaak. Gebruik bij het verwijderen van gel een nagelvijl, vijl eventuele gel of topcoat van je acrylnagels af, zodat ze kwetsbaarder zijn voor de zure eigenschappen van aceton. Je kunt in feite onderscheidende soorten gel kopen (Bio Sculpture is er een die wordt aangeduid als “S Gel” dat wordt beschouwd als zo hard als acryl), evenals gekleurde gel die fantastisch is voor tenen. Een ander voordeel van het kiezen van gel-acrylnagels boven acrylnagels is dat het eigenlijke proces geurloos is. wil je meer weten, bekijk dan de site loyalbeauty.nl

Gerelateerde artikelen

Pet op en smeren

Theoriecursus motor in Rotterdam

Houtskeletbouw