ABNY
Zakelijk

De leukste accessoires voor op kantoor

Abny

 

Als je fulltime werkt, is het nou eenmaal zo dat je de meeste tijd op een dag besteed op kantoor. Om het leuk te houden, is het leuk om je kantoor zo leuk mogelijk in te richten. Dat doe je natuurlijk met leuke accessoires en mooie meubels. Ook als je niet fulltime werkt, is het leuk om je werkplek zo mooi mogelijk in te richten. Je kantoor kan je opleuken, maar ook je bureau kan je gezellig maken. Deze accessoires mogen niet ontbreken op je kantoor.

Planten

Planten geven leven aan elke ruimte. Naast dat het leuk staat en ook kleur geeft aan de ruimte, geven planten ook zuurstof af. Op die manier vergroot het je concentratie en raak je minder snel afgeleid. In een grote ruimte is het mooi om een grote plant neer te zetten. Het zorgt voor opvulling en een kleine plant valt een beetje in het niet. Een klein plantje staat ook leuk op je bureau. Planten kunnen dus overal.

Spiegel

Een op maat gemaakte spiegel staat mooi in elke ruimte. Naast dat een spiegel een mooi accessoire is en een leuke opvulling aan de muur, heeft een spiegel ook nut. Een spiegel zorgt er namelijk voor dat het daglicht weerspiegeld wordt. Er komt op die manier meer licht in je kantoor binnen en dat werkt fijn. Ook is het handig als je bijvoorbeeld een afspraak hebt met een klant en je nog snel even kan kijken of je er representatief uit ziet. Het zou jammer zijn als je na een afspraak er achter komt dat je iets tussen je tanden hebt zitten bijvoorbeeld. 

Verlichting

Naast dat daglicht erg belangrijk is, is het op de donkere dagen handig om goede verlichting te installeren. Zonder goede verlichting is het lastig werken. Vooral als je veel naar je beeldscherm kijkt en dus blauw licht tot je neemt, is goede verlichting belangrijk. Zonder verlichting krijg je al snel hoofdpijn van het blauwe licht en het is ook niet goed voor je ogen. Op de bureau kan je ook een lampje plaatsen, dat staat ook nog eens gezellig. 

 

Gerelateerde artikelen

CTOUCH schermen in de klas

leren omgaan met agressie door middel van agressietraining

aangifte inkomstenbelasting