ABNY
Bedrijven

Op zoek naar een advocaat

Het kan altijd voorkomen dat je juridische advies nodig hebt van een advocaat. Voor je een beslissing maakt welke advocaat je wilt inschakelen is het misschien handig om te weten wat ze doen. Een advocaat kan namens jou onderhandelen, bemiddelen, procederen of je adviseren. Een advocaat zal altijd kijken naar je zaak en jou wettelijke belangen vertegenwoordigen. Een advocaat zal mensen ook ondersteunen bij letselschaden, ontslag en scheidingen.

De taken van een advocaat

Hierboven las je al dat een advocaat namens jou doet onderhandelen, bemiddelen, procederen en je doet adviseren. De vraag die je dan stelt is wat houdt dit allemaal in?

  • Onderhandelen: Als er een geschil is met een andere partij zal een advocaat ook voor je kunnen onderhandelen. Het onderhandelproces zal namens jou gedaan worden en het doel is om beide partijen tevreden te houden. Dit zal vaak ook zonder rechtelijke procedure zijn.
  • Bemiddelen: een advocaat kan ook voor je bemiddelen. Hierbij zal de advocaat een aanspreekpunt zijn tussen twee partijen. Dit kan voorkomen als twee partijen niet met elkaar willen communiceren.
  • Procederen: Procederen houdt in dat een advocaat je gaat verdedigen in de rechtbank.
  • Adviseren: Tot slot kan een advocaat je ook adviseren. Dit houdt in dat als je tegen iets aanloopt dat je altijd contact kan opnemen met een advocaat. Deze zal dan naar je unieke situatie kijken en op basis daarvan advies geven. Dit kunnen allerlei problemen zijn van een geschil met een andere persoon tot een geschil met een bedrijf.

Neem contact op met advocatenkantoor Eindhoven

Ben je op zoek naar een professionele advocaat die u kan adviseren bij een rechtelijk geschil? Neem dan contact op met advocatenkantoor Eindhoven. Advocatenkantoor Eindhoven heeft een persoonlijke en professionele aanpak. Ze zullen altijd met je meedenken naar de beste oplossing voor je unieke situatie. Zo kan je er zeker van zijn dat je de best mogelijke hulp krijgt. 

https://openlegal.nl/

Gerelateerde artikelen

Vitaliteit in uw organisatie

Wat doet een mystery shopper precies?

Wat zijn de voordelen van een CPU houder?