ABNY
Aanbiedingen

De ideale barrelsauna kiezen

Een sauna is natuurlijk een heerlijke toevoeging aan je tuin, of anders in je huis. Er zijn echter wel een aantal punten waar je goed op moet letten bij de aanschaf van een sauna. Denk aan het type sauna, hoeveel personen je erin kwijt wil kunnen, waar je het wil plaatsen, het soort hout en de verlichting. Aan de hand van deze punten leggen we uit hoe jij de beste optie kiest.

Het type sauna

Het eerste wat je moet beslissen is welk type sauna jij wil. Er zijn namelijk veel verschillen. Je kunt een saunacabine nemen, of een infrarood sauna. Er zijn sauna’s voor in je huis, maar natuurlijk ook sauna’s voor in je tuin. Een hele mooie optie voor je tuin is de klassieke barrelsauna. Hierin kun je optimaal genieten van de warmte.

Hoeveel personen wil je erin kwijt kunnen?

Het is natuurlijk belangrijk om te bepalen hoeveel personen er in de sauna moeten kunnen. Op basis hiervan weet je ook direct hoe groot de sauna ongeveer zal worden, wat weer handig is voor het bepalen van de ideale plaats. De grootte van de sauna bepaalt namelijk vooral of een bepaalde plek geschikt is. Op basis van het aantal personen kun je soms ook wat makkelijker kiezen voor een geschikt type sauna.

De plaats

Bepaal waar je de sauna geplaatst wil hebben voordat je er een uitkiest. Het is verstandig om vooraf de sauna in je tuin te tekenen. Houdt er bij een barrelsauna rekening mee dat dit echt de blikvanger van je tuin zal worden.

Het soort hout

De houtsoort is ook iets om naar te kijken bij het kopen van een sauna. Een houten sauna is een mooie blikvanger, maar elke soort hout heeft weer een andere look. 

Verlichting van de sauna

Licht is heel belangrijk bij een sauna, want in het donker zitten is niet zo lekker. LED-lampjes zijn hele geschikte lampen voor in een sauna. Zorg ervoor dat je altijd voldoende licht in en rondom je sauna installeert.

https://welvaere.nl/

Gerelateerde artikelen

Laat een webinar leven

Zo vindt jij de juiste cadeau voor je vriend

koop nu een Olieverfschilderij