ABNY
Energie

Duurzame elektrische boilers hoeven niet duur te zijn!

Duurzame elektrische boilers hoeven niet duur te zijn!

Elektrische boiler bestaan al een tijdje en de ontwikkeling van deze elektrische boilers gaat altijd door, wat veel mensen alleen niet weten, is dat duurzaam helemaal niet duur hoeft te zijn. Dankzij deze ontwikkeling is het inmiddels dus wel degelijk mogelijk om een elektrische boiler aan te schaafen voor een verrassend lage prijs.

Als je kijkt op de website van elektrischeboiler.eu, vind je namelijk zeer voordelige, hoogwaardige en zeer duurzame elektrische boilers. 
Van handzame elektrische keukenboilers va 5 liter tot hele grote tot wel 2000 liter! 

De elektrische keukenboilers van DAT, de DAT-Nofer ECO Plus 15 liter IN/UP wordt gemaakt binnen de EU en met de meest hoogwaardige materialen. Wat nieuw is aan deze boiler is dat het vat is gemaakt met slechts 1 lasnaad. De werking van de boiler is hierdoor super duurzaam omdat kalk zich minder kan gaan hechten aan de binnenkant van de boiler.

Komt nog bij dat het verwarmingselement van 2000 Watt (en de magnesium anode) ervoor zorgt dat een supersnelle opwarmingstijd gegarandeerd is en met de dikke uit een nieuw soort polyurethane foam gemaakte isolatiewand ervoor zorgt dat het water ook nog veel langer warm blijft. Zo profiteer je als je dag- nacht stroom hebt.

De elektrische ECO Plus boiler van 15 liter is te gebruiken voor zowel IN (onder de wasbak) als UP (boven de wasbak). Voor de prijs hoef je het niet te laten, deze elektrische boiler kost je nog geen 165,- Euro!

 

 

Maar er is meer;

De elektrische boilers van DAT zijn er in diverse formaten;

• De DAT Nofer ECO Plus, verkrijgbaar als; 30, 50, 80 en 100 liter. 

• Van DAT Quality Pro kun je kiezen tussen een 50, 80 of een 100 liter. 

• De Aparici Eficiente is plat vormgegeven en heeft een geringe diepte van maar 28 centimeter.
Deze mooie design boilers kunnen dankzij het strakke ontwerp in het zicht opgehangen worden, of plaats ‘m in een kastje.

De DAT-Aparici Eficiente werkt iets anders dan de eerder genoemde modellen, dit model heeft namelijk dubbele tanks. 
Voordeel hiervan is, is dat er minder warmteverlies plaats vind en een verkorte opwarmtijd mogelijk is.

Bij elektrischeboiler.eu is alles altijd op voorraad, dus je hebt je spullen de volgende dag al in huis. Bovendien zijn deze boilers simpel zelf te installeren dankzij de duidelijke Nederlandstalige montage handleidingen die je simpelweg kunt downlowden vanaf de website.

https://elektrischeboiler.eu/index.php?route=common/home

Gerelateerde artikelen

Oxxio levert nu ook internet, digitale TV en vaste telefonie

De elektrische cv, gaat met z’n tijd mee!

Hoe werken zonnepanelen?