ABNY
Bedrijven

Innovatief aan de slag met een parkeergarage bouwen

EZ Park bouwt veelal modulaire bovengrondse parkeerplaatsen. Hierdoor kunnen zij uw parkeergarage snel en duurzaam realiseren zonder overlast voor u en uw omgeving. Wilt u weten welk type parkeerplaats het beste bij uw parkeerprobleem past? 

Parkeergarages bouwen

Wanneer u kiest voor een parkeerplaats op een bedrijventerrein, zijn er verschillende factoren waar u rekening mee moet houden. Doordat de bovengrondse garage flexibel in te richten is, kan deze worden gebruikt als tijdelijke parkeergarage en zelfs hergebruikt. Dit betekent dat de module die u kiest mee kan groeien met uw organisatie of met u mee kan verhuizen naar een nieuwe bedrijfslocatie. Afhankelijk van specifieke wensen, ruimte-instellingen en budget kunnen verschillende configuraties worden toegepast. Alle parkeergarages die wij bouwen zijn modulair, afneembaar en herbruikbaar.

Demontale parkeergarages

Bij gebiedsontwikkeling kunnen tijdelijke parkeerproblemen ontstaan. Een tijdelijke, afneembare parkeerplaats biedt in dit geval uitkomst. Tijdelijke parkeergarages gaan doorgaans tot 5 jaar mee en kunnen voor verschillende concepten worden ingezet. Met onze afneembare, duurzame en modulaire parkeergarage kunnen we eenvoudig inspelen op tijdelijke parkeerbehoeften. De parkeerplaats van EZ Park is eenvoudig te demonteren en elders weer in elkaar te zetten. Dit kan geheel, gedeeltelijk of uitgebreid. Onze parkeerplaats is compleet en makkelijk te hergebruiken en recyclen.

Modulaire parkeergarages

Een modulaire garage is opgebouwd uit verschillende standaard onderdelen die op de bouwplaats worden gemonteerd. Ons modulaire bouwsysteem zorgt voor een snelle, eenvoudige en duurzame bouwmethode. Onze circulaire parkeerplaats kan worden gesloopt en elders in dezelfde of andere vorm worden aangelegd. Door de modulaire opbouw is het voordeel van de modulaire parkeerplaats dat deze eenvoudig kan worden uitgebreid en gewijzigd. U kunt de fase ook in hoogte en lengte aanpassen. Het gebruik van standaardelementen in ons bouwsysteem geeft de mogelijkheid tot kort- of langdurig gebruik van parkeerplaatsen. In vergelijking met de traditionele structuur zorgt onze gedegen voorbereiding voor een zeer snelle doorlooptijd.

Duurzame parkeergarages

Een toekomstgerichte en duurzame parkeergarage moet niet alleen de functie hebben van het parkeren van auto’s. Door in te zetten op duurzaamheid creëert u een multifunctionele parkeerplaats die niet alleen zorgt voor de gebruikers maar ook voor het milieu. 

https://ezpark.nl/ez-park/oplossingen

Gerelateerde artikelen

Zorgen voor goede werkomstandigheden

De kunst van magnetiseren

woningontruiming nodig?