ABNY
Aanbiedingen

Personal training

Personal training is een enorme hype geworden, zeker in de tijd waar in we nu leven. U krijgt 60 minuten 1 op 1 begeleiding en wordt corrigeert waar nodig is. Je hebt een stok achter de deur om te gaan trainen en wordt gemotiveerd door uw personal trainer.

 

Personal training Noordwijk is 1 van onze plaatsen waar wij training geven. U kunt kiezen uit verschillende locaties. We geven training in de duinen, strand, boulevard en bij u thuis. Combineren is ook mogelijk en u kunt kiezen uit 1 op 1 of duo training, dat scheelt weer in de kosten.

 

Personal training Katwijk is ook een van onze locaties waar wij trainingen geven. Fit worden of fit blijven is een pre voor een gezonde levensstijl. U krijgt een intake waar we de mogelijkheden bespreken en kijken samen naar uw doelstelling en maken die smart. 

 

Personal training Rijnsburg is ook een van onze locaties waar wij trainingen geven. Kortom we komen bij u dorp traingen geven. Als u een drukke baan heeft kunt u er voor kiezen om training aan huis te krijgen. Dat bespaart u veel tijd en kunt u gelijk weer aan de slag met uw werk. U traint effectief omdat u alles uit een training haalt en de trainer is een uur alleen gefocust op u!

Bent u net zo enthousiast als wij neem dan vandaag nog contact op met info@uptempo-personaltraining.nl of bel naar 0620660707. Wij beantwoorden al u vragen en wie weet start u morgen al met uw eerste training. Wij geven in de volgende plaatsen personal training, Noordwijk, Voorhout, Noordwijkerhout, Lisse, Katwijk, Rijnsburg, Oegstgeest, Warmon en de Zilk. Andere locaties in overleg. 

 

The only way up!

https://www.uptempo-personaltraining.nl/personal-training-2/

Gerelateerde artikelen

Drie verschillende weetjes over cannabiszaden die jij nog niet wist

De high end game pc’s van nu

Verhuizen? Met deze tip lukt het u in één keer!