ABNY
Industrie

3DPrinters-Store 3D Printer Filament van Polymaker

Polymaker presenteert met trots Polylite, een breed inzetbaar PLA filament dat gebruikt kan worden met veel verschillende FDM 3D printers. Deze nieuwe lancering van Polymaker heeft vele grote voordelen: van materiaalstabiliteit tot killer adhesion en printbaarheid.

Polymaker’s Polylite PLA filament is een geweldig algemeen filament voor het FDM 3D printproces. Het plakt goed op de meeste bouwoppervlakken en printers. Een van de beste eigenschappen is onze gepatenteerde Jam-Free™ technologie. Dit verbetert de stabiliteit van de temperatuur zodat de PLA filamenten van Polymaker pas zacht worden bij temperaturen vanaf 140°C. Hierdoor wordt het filament bijna zacht aan de “koude kant” en kan het snel smelten zodra het in de verwarmde zone komt. Dit zorgt voor een geweldige printkwaliteit en minimaliseert het risico op nozzle jams.

Aangeboden in een breed spectrum van kleuren, is Polylite PLA filament lichtgewicht en duurzaam. Dit betekent dat uw eindproducten gedurende lange tijd kunnen worden gebruikt zonder het risico te lopen hun vorm of kwaliteit te verliezen.

De Polymaker Polylite familie is gemaakt van hoogwaardige grondstoffen. Hun diametertolerantie is +/- 0.05mm voor alle aangekochte producten, waardoor het een zeer betrouwbaar, meer consistent product is dat leidt tot prints van hoge kwaliteit. Het speciale filament is verkrijgbaar in 1.75mm grootte en wordt geleverd op een plastic spoel.

Polymaker Polylite is een zeer eenvoudig te gebruiken 1,75 mm PLA filament dat is afgestemd op de hoogste eisen van 3D printing gebruikers die de best mogelijke kwaliteit willen tegen de laagste gebruikskosten. Polymaker Polylite gebruikt slechts één materiaalsoort en voegt geen kleurstoffen toe, dus het zal niet van kleur verschieten of nozzles verstoppen. Polymaker gebruikt een hoogwaardige hars (die ook wordt gebruikt door Audi, BMW en Mercedes bij de productie van hun auto-onderdelen). Dit zorgt voor een perfecte hechting op de bouwplaat, en maakt het mogelijk om te printen zonder verwarmd bed. Bovendien kiest Polymaker zorgvuldig elk navulmateriaal dat rechtstreeks van hun fabrikant wordt geleverd om de hoogst mogelijke kwaliteit tegen de laagste kosten voor hun klanten te garanderen.

Andere top merken voor 3D printer filament zijn: BASF Ultrafuse, FormFutura, 3DSMakers en XYZprinting.

https://3dprinters-store.com/

Gerelateerde artikelen

De betonboorder van Utrecht

Discover this high-quality reagent for marine scrubbers

Wat is draadsnijden?