ABNY
Mode en Kleding

Wat zijn de populairste dames kapsels?

Heb je zin om jouw kapsel eens helemaal anders te laten knippen en kleuren of wil je niet zo drastisch te werk gaan? Een paar centimeters van je haar afknippen kan je al een heel andere look geven. Je kan er ook voor kiezen om het uiteinde van jouw haar te laten “slicen”, zo krijg je een heel speels kapsel en valt het ook luchtiger.

Neem een voorbeeldfoto mee naar je kapper

Als je wilt proberen om jouw look dit seizoen te veranderen, neem dan je telefoon met een voorbeeldfoto mee naar de kapper. Als je een foto meeneemt kan je dit direct aan de kapster laten zien. Zij weet dan meteen wat je mooi vindt en hoe je je haar geknipt wilt hebben. Zeker bij de nieuwe trends is dit heel erg belangrijk. Het is namelijk zo dat niet ieder kapsel bij jouw gezichtsvorm, haarstructuur of levensstijl zal passen.

De bobline blijft hot dit en volgend jaar

We hebben de afgelopen tijd gezien dat de messy bob die gelaagd geknipt is toch weer naar een klassieke variant toe gaat dit aankomende seizoen. Dit kapsel wordt weer wat strakker geknipt en valt ongeveer boven je schouder, ongeveer tussen de oren en je nek. De botte bob staat bijna iedere vrouw, welke gezichtsvorm je ook hebt. De kapper kan spelen met de lengte en de botte snit kan zorgen dat dun haar wat dikker lijkt en andersom.

Dit bereik je door de styling van het haar. Vraag je kapper om je te adviseren hoe je jouw nieuwe kapsel in beste in model kan brengen. De bob is al ontzettend lang een kapsel wat je altijd wel terugziet in het straatbeeld maar dit jaar lijkt het wel of het weer helemaal “hot” is. Steeds meer artiesten en filmsterren zie je met dit kapsel lopen. Het lijkt er ook op of ze hun kapsel steeds korter gaan dragen. Er is dan op dit moment erg veel vraag in de kapsalons naar dit model.

Grijs haar is helemaal “in”

Ook is er onder de nieuwe trends er eentje die veel vrouwen omarmen en dat is: grijze haren. Natuurlijk niet per se onze eigen grijze haren maar de geverfde look. Er zijn ontzettend veel zoekopdrachten op Google waarin het zoekwoord “grijs worden” hoog scoort. Wil jij ook een grijze look ga dan niet zelf aan de slag met de huis tuin en keuken pakjes die je bij de drogist kan kopen maar laat het door een echte kleurenexpert doen.

Heb je nog geen grijs haar dan is het ook belangrijk om je haar te laten verven door een expert want juist met de lichte kleuren kan er veel misgaan bij het verven. Het is wel van belang om af en toe een toner in je haar te doen omdat grijs nogal de neiging heeft naar het geel-grijs te vervagen na verloop van tijd. Er zijn nog veel meer trends die je online kan volgen. Ben je toe aan een ander kapsel voor de herfst of winter neem dan een kijkje op internet.

Gerelateerde artikelen

Wereldse Juwelen: bijzondere sieraden uit alle windstreken

Vitaminen voor DIVA haar- Model Monica Yvette

Herentas