ABNY
Financieel

Welke crypto cursus volgen?

Welke crypto cursus volgen?

Voordat je gaat investeren in crypto doe je er verstandig aan om een crypto cursus te volgen. Er zijn de laatste jaren veel cursussen gemaakt die je allemaal online kunt volgen. Maar hoe bepaal je welke cursus voor jou de beste is?

Cursus kiezen

Voordat je een crypto cursus besteld is het belangrijk dat je de reviews over een dergelijke cursus leest. Zo kwam ik bij de cursus van AllesOverCrypto door het lezen van een Crypto Masterclass review. Naar aanleiding hiervan heb ik de cursus besteld en ik heb er nog dagelijks profijt van. Deze cursus is namelijk zo opgezet dat zowel de beginner als de semi-ervaren investeerder er veel van leren.

Alles wordt ook duidelijk uitgelegd aan de hand van praktijk voorbeelden en via duidelijke instructievideo’s. Je hoeft ook geen technische kennis te hebben om te beginnen met deze cursus. Verder zul je leren hoe een account aan te maken bij een crypto broker en ga je jouw eerste crypto kopen. Je leert alles over de blockchain en wat altcoins zijn en welke interessant zijn om te kopen.

Ook onderwerpen als staking komen aan de orde. De grootste Nederlandse broker Bitvavo biedt ook staking aan en met Bitvavo staking kan je extra geld verdienen met je gekochte cryptomunten. 

Wat kost een crypto cursus?

De kosten van een goede crypto cursus liggen tussen de 1000 en 2000 euro. Voor de Crypto Masterclass betaal je normaal € 1997,- maar er loopt nu een actie waarbij je € 1000,- korting ontvangt. Je kunt dus starten voor € 997,-. Een investering die zijn geld zeker gaat terug verdienen als je tenminste serieus aan het werk gaat en investeert zoals het je uitgelegd wordt.

Conclusie

De Crypto Masterclass is een heel complete cursus die zijn geld zeker waard is. Er zijn uiteraard nog genoeg andere cursussen die jou leren hoe te investeren in crypto. Bezuinig niet op de prijs want alle waar naar zijn geld en je zult merken dat je veel winstgevender gaat investeren na het volgen van een cursus.

https://onlinesucceswijzer.nl/

Gerelateerde artikelen

Gemakkelijk de beste uitvaartverzekering vinden

Wat is en hoe werkt een doorlopend krediet?

Hoe werkt het verkopen van een vordering?