ABNY
Gezondheid

Waarom de Storm vaporizer zo populair is

De Storm vaporizer is klein, maar zeer krachtig. De roestvrijstalen constructie straalt een elegantie uit die je niet tegenkomt in grotere apparaten. Het formaat maakt een eenvoudige bediening mogelijk en het duurt slechts één minuut om volledig op te warmen. Geen wonder dat de Storm vaporizer zo populair is!

Met twee batterijen raakt je Storm vaporizer nooit leeg

De Storm vaporizer is voorzien van een knop waarmee je kunt schakelen tussen vijf temperatuurmodi, variërend van 180 tot 220 graden. Zodra je de Storm met een druk op de knop aanzet, begint de temperatuur zachtjes te stijgen tot de hitte van jouw keuze, tussen 180°C en 220°C. De batterij is verwijderbaar en oplaadbaar en je kunt er tot een uur ononderbroken mee vapen. De Storm vaporizer schakelt na vijf minuten niet te zijn gebruikt automatisch uit om de levensduur van de batterij te verlengen. Deze vaporizer heeft een looptijd van 45 minuten, maar als je twee batterijen hebt, kun je ertussen schakelen en raakt je Storm nooit leeg. Extra handig is dat de Storm vaporizer via USB oplaadt.

Storm vaporizer erg populair bij nieuwe gebruikers

De Storm vaporizer is vooral bij gebruikers van de eerste ervaring zeer gewild. Zij vinden het prettig om met de Storm rond te lopen en hem zonder problemen te kunnen gebruiken. Een ander belangrijk aspect is de kwaliteit van de damp die de Storm vaporizer kan produceren: het aroma dat in je mond achterblijft, wordt erkend als een van de beste. Het totale volume aan damp dat voor elke opname wordt geproduceerd is lager dan bij andere modellen, maar dat drukt de pret niet voor gebruikers van de Storm vaporizer.

Storm vaporizer is robuust en multifunctioneel

De Storm vaporizer kent nog meer voordelen. In tegenstelling tot de meeste andere draagbare vaporizers, is de Storm namelijk niet gemaakt van plastic, maar van metaal. Dit geeft je een gevoel van robuustheid, het warmt een beetje op tijdens gebruik en aangezien metaal warmte goed geleidt, voel je het beter dan bij andere plastic exemplaren. Koop je een Storm, dan wordt die geleverd met een speciale concentraatdop. Dit is een kleine holle cilinder doorboord met zeer kleine gaatjes en een klein rooster aan de binnenkant om je kleine bolletje was of je druppel olie te plaatsen.

Met een Storm vaporizer geniet je van de ultieme smaak!

Het is een waar genoegen om met de Storm vaporizer een beetje wax of kruiden te verdampen, omdat je alle smaken van de plant kunt proeven zonder een bijsmaak te ervaren, zoals het geval kan zijn met goedkope plastic vapes. Omdat dit apparaat volledig gemaakt is van metaal en alleen neutrale materialen gebruikt, blijft de smaak van damp puur. Wat de Storm vaporizer echt onderscheidt van de concurrentie, is dat hij kan werken met jouw favoriete kruiden in bijna elke vorm, of je nu de voorkeur geeft aan kruid, hars of concentraat. Dit product biedt alle drie de eigenschappen voor de prijs van een andere, goedkope vaporizer. Andere interessante kenmerken van de Storm vaporizer zijn de keramische kamer en het volledig geïsoleerde luchtcircuit. Hiermee kun je genieten van alle smaken van damp in zijn puurste vorm.

 

Gerelateerde artikelen

Stoppen met roken

Traagschuim hoofdkussens: Alles wat u moet weten

Waarom wordt collageen steeds populairder