ABNY
Auto’s en Motoren

Auto Verhuur Curacao Airport – Een goed idee?!

Wanneer het eindelijk zover is dat de welverdiende vakantie begint, wil je natuurlijk alles goed geregeld hebben. En aangezien Curaçao niet bekend staat om zijn uitstekende netwerk van openbaar vervoer, is voor de meeste vakantiegangers die iets meer van het mooie eiland willen meemaken dan het hotel en het strand, een auto zonder meer onmisbaar.

Nu zijn er vele verhuurbedrijven op het eiland, maar die zijn verspreid gevestigd en het is natuurlijk het handigst om de auto daar in ontvangst te nemen waar je hem het makkelijkst in ontvangst neemt en weer terugbrengt: op het vliegveld.
Op deze manier heeft u ook vanaf het moment van aankomst de vrijheid om te gaan en staan waar u maar wilt. Ook loopt u niet te zeulen met uw bagage want die verdwijnt direct in de kofferbak.

Vaak is ook de keus uit beschikbare auto’s groter en wordt u niet verplicht een compact car te nemen maar kunt u –helemaal handig wanneer u met meer personen bent- kiezen voor de ruimere SUV. U kunt dit meestal ruim voor vertrek nagaan op de website van het bedrijf.

U kunt natuurlijk een taxi naar uw hotel of appartement nemen, maar taxi’s op Curaçao zijn ongelooflijk duur: voor de prijs van een rit van het vliegveld naar het centrum kunt u vaak 3 dagen een auto huren.

Een auto huren op curacao airport is ook een redelijk betrouwbare graadmeter voor de kwaliteit van de auto die u krijgt, want veel verhuurbedrijven werken vanuit huis en zijn gewoon privé personen die hun tweede auto verhuren en dan is het maar afwachten wat voor bolide u voorgeschoteld krijgt.

Over het algemeen zijn de verhuurbedrijven die vanaf het vliegveld opereren een stuk betrouwbaarder, omdat die dus een heus kantoor er op na houden, vaak meerdere vestigingen over het hele eiland verspreid hebben, het onderhoud een stuk serieuzer nemen en genoeg personeel in dienst hebben om wanneer het nodig mocht zijn, snel service te kunnen verlenen. Ook niet geheel onbelangrijk is dat de verzekering bij deze bedrijven all-risk is, terwijl dat bij de privé-verhuurders slechts zelden het geval is.

Ook de betrouwbaarheid van reservering is bij deze bedrijven een stuk groter zodat u niet voor de onaangename verrassing komt te staan dat de door u gereserveerde auto niet beschikbaar is en op dat moment vrolijk met iemand anders achter het stuur op het eiland rondrijdt.

Dat de autoverhuurservice op de luchthaven steeds populairder wordt, blijkt ook uit statistieken die aangeven dat het aantal mensen dat gebruik maakt van deze service flink toeneemt. Mensen uit het bedrijfsleven zijn de meest frequente klanten van autoverhuurbedrijven. Door de aard van hun bezoek betekent elk moment iets voor hen – en daarom hebben ze een vervoermiddel nodig dat hen in de kortst mogelijke tijd naar de gewenste locatie brengt. Het huren van een auto bespaart u tijd en geld, en we weten allemaal hoeveel tijd tegenwoordig wordt gewaardeerd.

Uw vakantievervoer direct op de luchthaven huren zorgt er dus voor dat uw vakantie al begint op het moment dat u de luchthaven verlaat!

Gerelateerde artikelen

Kleine mankementen aan je auto

Snel je rijbewijs halen doe je bij VS Michael; rijschool in Tilburg

Succes met de verkoop!