ABNY
Aanbiedingen

Op zoek naar leuke bedrijfsuitjes. Bij Rent & Event in Volendam kun je tal van uitjes boeken.

Het aanbod van activiteiten is groot bij Rent & Event. Zo heb je diverse evenementen voor zowel kleine als grote groepen. Zo is er voor iedereen wat te beleven. Wij geven je graag een overzicht van de uitjes die het meeste worden geboekt in Volendam. 

Fietsverhuur in Volendam

Bij Rent & Event bieden fietsverhuur Volendam aan voor iedereen. Je hebt een ruim assortiment fietsen die verhuurd worden vanaf de dijk van het bekendste dorp van Nederland, Volendam! Je kunt er elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen huren

Chopper verhuur Volendam

De meeste geboekte Arrangementen in Volendam in dit beroemde dorp is wel de chopper. Tour lekker rond in de omgeving van Volendam en Edam. De scooters gaan 25 kilometer per uur. Je hebt wel een rijbewijs nodig hiervoor.

Gezinsuitjes in Volendam

Met de kids op stap? Het zeer gevarieerde aanbod op de website van dit evenementenbureau is uitermate geschikt voor een leuk dagje uit. Een speurtocht voor kinderen, wandeling door het Doolhof of gewoon lekker rondwandelen. Er is genoeg te beleven.

Bedrijfsuitjes in Volendam

Elk bedrijf heeft eens per jaar een uitje. Het personeel van Rent Event staat klaar om een dagvullend Bedrijfsuitje Volendam te maken voor jullie. De kennis en expertise zorgen ervoor dat jullie je geen zorgen hoeven te maken over het dagje weg. Boek een rondleiding met een gids, bezoek een palingrokerij, of  doe een pubquiz. Ze helpen graag met een totaal pakket verzorgen inclusief een lunch.

Teamuitjes Volendam

Elk hockey team heeft eens per jaar een bedrijfsuitje. Het personeel van Rent Event staat klaar om een dagvullend programma te maken voor jullie. De kennis en expertise zorgen ervoor dat jullie je geen zorgen hoeven te maken over het dagje weg. Huur een E-chopper, bezoek een palingrokerij, of huur een elektrische fatbike. Ze helpen graag met een totaalpakket verzorgen inclusief moordspeldiner, feestavond of feestavond. 

Volendam activiteiten

activiteiten in Volendam ervaren? Alles zal tot in de puntjes worden geregeld. Het aanbod met

activiteiten zijn te boeken voor kleine maar ook hele grote groepen. De activiteiten zijn zowel in Volendam, als de rest van Nederland te beleven. scootertours, met zijn allen een escapetour doen door de stad, Rondleidingen, ontdek ze snel.}

Wil je meer info

Laat ons weten wat jullie willen en de medewerkers van Rent & Event maken een passend programma voor een perfect uitje. Ze zijn te bereiken via www.rent-event.nl, info@rent-event.nl of 0299396980.

 

Tot snel in het bekende Volendam!

 

Gerelateerde artikelen

Een belangrijke afspraak tijdens een coronalockdown? Dit is wat je moet doen!

Arfman: dé specialist voor uw omheining

Waar Op Te Letten Bij Het Kopen Van Een Elektrische Deken?