ABNY
Eten en drinken

Waarom broodjes bestellen?

 

Het bestellen van broodjes heeft tal van voordelen. Je kunt je namelijk bijna niet meer voorstellen waarom je het niet zou doen. De meeste bedrijven hebben namelijk vaak niet de beschikking over een eigen kantine. Hoe fijn is het dan, dat je met een paar collega’s eenvoudig en snel via https://broodjes.nl/ je favoriete broodje kunt selecteren, vervolgens betaald en deze binnen afzienbare tijd op de gewenste locatie en op het gewenste tijdstip bij je wordt bezorgd? Zo kunnen jullie gewoon verder met waar je mee bezig was en kunnen jullie genieten van een heerlijk vers belegd broodje. Kortom, een echte aanrader dus! Ben je nog niet overtuigd, dan hebben we nog een aantal argumenten voor je!

 

Voordelig 

 

In verhouding is een lunch bestellen een stuk voordeliger dan er zelf één maken. Uiteraard is het wel belangrijk dat je ook hetzelfde met elkaar vergelijk. Een boterham met pindakaas is immers niet te vergelijken met de kosten die je moet maken voor het maken van één of meerdere broodjes carpaccio. Je zult zien, dat wanneer jij de bestellingen van jezelf en je collega’s opneemt, de kans vrij klein is dat er een aantal mensen hetzelfde broodje bestellen. Wanneer je dan zelf naar de winkel moet of dit allemaal te halen, is het simpelweg een stuk duurder dan wanneer je ervoor kiest het lekker te laten bezorgen door een bakker of cateraar

 

Ruim assortiment

 

Een andere belangrijke reden waarom broodjes bestellen ideaal is, is door het enorme assortiment waaruit je vaak kunt kiezen. Zoals hierboven al even genoemd, is het niet te doen om voor iedereen wat anders te gaan halen wanneer je besluit dit zelf te gaan doen. Je keuze zal dan een stuk beperkter zijn, waardoor ook het animo voor een eventueel gezamenlijke lunch een stuk minder wordt. Ontzettend zonde! om het geld hoef je het namelijk niet te laten.

Gerelateerde artikelen

Catering Den Haag voor alle evenementen

Thuisstore.com, uw online supermarkt

Cateraar in Dronten