ABNY
Eten en drinken

Welke Philips keukenmachines zijn er in 2022?

De keukenmachines van Philips zijn een handige uitkomst als hulp nodig hebt bij het koken of bakken. De all-in-one machine maakt het je een stuk gemakkelijker in de keuken. In dit blog ga ik je uitleggen welke Philips keukenmachines anno 2022 je het beste kunt aanschaffen. 

De all-in-one keukenmachines van Philips  

Al sinds 1891 is Philips een ster in het maken van apparatuur die jouw leven een stuk makkelijker maakt. Zo hebben ze ook de gemakkelijke all-in-one keukenmachines ontwikkelt. Hulp nodig bij het bakken? Gebruik de veelzijdige keukenmachine van Philips. Of gemakkelijk en binnen no-time even wat wortelen raspen? Het kan allemaal met de keukenmachines van Philips. Een ontzettend handige toevoeging aan je keuken dus! 

De best geteste Philips keukenmachines van 2022

Je bent op zoek naar een keukenmachine van Philips en wilt eigenlijk het nieuwste van het nieuwste. Je hebt geluk! Ik heb even voor je uitgezocht welke nieuwe keukenmachines het beste uit de test komen:

Philips Daily HR7320/00 Keukenmachine

Deze compacte scherp geprijsde keukenmachine van Philips is maar liefst beoordeelt met vijf sterren! De keukenmachine beschikt over een krachtige motor van 700W en heeft 19 functies. Het is een compact design: je kan namelijk alle accessoires, waarmee je kunt kloppen, raspen, snijden, kneden en blenden, in de kom van de keukenmachine kwijt. Erg makkelijk met opbergen dus. 

Belangrijke functies:

 • De keukenmachine onderdelen kunnen makkelijk schoongemaakt worden in de afwasmachine

 • Beschikt over een oververhittingsbeveiliging 

 • Je zet hem gemakkelijk in elkaar

 • Het heeft een roestvrijstalen 2-in-1 schijf

Phillips Viva HR7520/10 Keukenmachine

Ook deze wordt met vijf sterren beoordeeld. Deze keukenmachine beschikt over een krachtige motor van maar liefst 850W en heeft wel zo’n 30 functies. Met de bijbehorende citruspers en maalmolen accessoires kun je er mee snijden, malen, blenden, centrifugeren, versnipperen, kneden en kloppen. Daarnaast is deze machine ook makkelijk op te bergen doordat je alle accessoires in de kom kunt doen. 

Belangrijke functies:

 • Beschikt over een PowerChop-technologie voor de beste hakresultaten

 • De onderdelen en accessoires kunnen de afwasmachine in

 • Beschikt over een oververhittingsbeveiliging

 • Hij is gemakkelijk in elkaar te zetten

 • Je kan wel zo’n vijf porties in één keer maken

 

Phillips HR7605/10 Keukenmachine

Deze keukenmachine wordt beoordeeld met vier sterren. Deze makkelijke en compacte keukenmachine beschikt over een motor van 350W en heeft 15 verschillende functies. Met de accessoires kun je bijvoorbeeld raspen, snijden en hakken. Zoals de rest van de keukenmachines is ook deze makkelijk op te bergen doordat je alle accessoires in de kom kunt stoppen. 

Belangrijke functies: 

 • De keukenmachine beschikt over een PowerChop-technologie voor de beste hakresultaten

 • Ook deze beschikt over een oververhittingsbeveiliging

 • De inhoud van de mengkom is 1,5 liter

Natuurlijk zijn er nog meer keukenmachines van Philips te koop. Op vergelijkingssites kun je een hoop andere nieuwe machines vinden die het beste bij jouw wensen aansluit. En kom je er niet uit? Dan heb je nog altijd de optie om naar Wellkekeukenmachine.nl gaan voor advies. 

 

Gerelateerde artikelen

Een koffiemachine die aan mijn wensen voldoet

Hier doe je inspiratie op voor de lekkerste bladerdeeg recepten

Volledige en voordelige ontbijtservice