ABNY
Aanbiedingen

Activiteiten voor de kinderen in jouw achtertuin

Houd een oogje in het zeil, terwijl de kinderen heerlijk buitenspelen. De kinderen nodig een vriendje of vriendinnetje van school uit of spelen met de kinderen uit de buurt. Soms is het lastig om de kinderen los te laten en laat je ze liever nog eventjes in jouw eigen tuin spelen. Er zijn talloze activiteiten te bedenken voor in jouw achtertuin, zodat ze niet de hele dagen doorbrengen achter hun telefoon of andere online spelactiviteiten aan het spelen zijn. De spelletjes in de achtertuin zorgen voor voldoende frisse lucht en plezier voor de kinderen. Terwijl jij bezig bent met de dagelijkse werkzaamheden, kan je ondertussen gemakkelijk een oogje in het zeil houden. Lees snel verder en ontdek de leukste spelletjes voor de kinderen. 

Maak jouw eigen toverstaf 

In de natuur is gemakkelijk een tak of stak te vinden. De kinderen hoeven deze niet van de bomen af te breken, want er liggen er voldoende in de natuur. Daarna kunnen zij van de tak hun eigen toverstaf maken. Door middel van verschillende andere dingen in de tuin, maken ze de toverstaf compleet. Voeg een stukje gras toe en kies voor een besje op de top van jouw toverstaf. Gaat het plotseling regenen? Dan kunnen de kinderen ook wol op de tak heen wikkelen. Hoe dan ook, er komt vanzelf een unieke toverstof tot stand. 

Bellen blazen

Het bellen blazen bestaat al vele jaren en is geschikt voor alle leeftijd. Als ouder is het stiekem ook wel leuk om tussendoor een belletje mee te blazen. Door middel van verschillende materialen kan jij enorm grote bellen gaan blazen. De kleine standaard bellen blazen zijn natuurlijk ook enorm leuk in gebruik. Door middel van de bellen blazen kan je gemakkelijk een spelletje spelen. Ren jij de bellen achterna, ga je ze proberen te vangen of prik jij ze liever kapot? Je kunt oneindig doorgaan met de bellen blazen om jou heen. 

Zwembad 

Als het buiten droog is, dan rennen de kinderen maar al te graag rond in de tuin. In de zomer kunnen de temperaturen hoog oplopen en krijgen de kinderen (en jij) het erg warm. Het is belangrijk om voldoende te blijven drinken. Daarnaast is verkoeling in het zwembad ook ideaal. Bekijk de intex prism frame pool en ontdek welk zwembad geschikt is voor jouw tuin. 

 

https://www.uwbuitenspecialist.nl/

Gerelateerde artikelen

Vier tips om een bedrijf te starten in 2021

Trap hekje kopen – Waar op te letten? Koopgids 2022

Een transportband is zeer gemakkelijk in gebruik