ABNY
Industrie

Ketelplaten zoals u ze wenst

Werkt u als bedrijf met ketelplaten? Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier en een ervaren producent? Dan moet u zeker eens contact opnemen met deze ketelplatenexpert. Hier kunt u de allerbeste ketelplaten vinden in een ruim assortiment. De mogelijkheden zijn zeer divers en zullen u zeer zeker in de smaak vallen. Als u op zoek bent naar de allerbeste ketelplaat voor uw project, dan doet u er goed aan deze specialisten in de staalbouw in de arm te nemen.

De hoogwaardige kwaliteit die u wenst

Als u ketelplaten voor een project nodig hebt, dan wilt u uiteraard de allerbeste kwaliteit. Dat is geen enkel probleem bij de specialisten van De Jong & Lavino BV uit Geldermalsen. Een ketelplaat van dit bedrijf is zeer geschikt voor wat u wenst. Dat komt omdat het aanbod aan verschillende maten en oplossingen uitermate divers is, waardoor er altijd passende mogelijkheden voor u zijn. Laat vooral weten waar u naar op zoek bent aan deze ervaren specialisten uit Geldermalsen en zij zullen geen enkele moeite hebben met het vinden naar de juiste oplossing voor u.

De verschillende maten die u kunt krijgen bij deze ketelbouwexpert

Als u ketelplaten zoekt in een divers aanbod aan maten, dan is De Jong & Lavino BV. uw partner. U bent bij hen in goede handen omdat zij veel verschillende maten hebben wanneer het aankomt op ketelplaten. Welke maten zijn er? Om te beginnen is er de lengte. Deze gaat tot wel 14000 mm. Breedtes gaan vanaf 2000 mm en zijn maximaal 4000 mm. Als u de juiste breedte wilt, dan moet u weten dat deze gaan vanaf 5 mm en tot 150 mm gaan. Zit de maat waar u naar verlangt er niet tussen? Laat dan uw voorkeuren weten aan de medewerkers van DE Jong & Lavino BV. Zij vinden een oplossing op maat voor u.

Gerelateerde artikelen

De betonboorder van Utrecht

Wil jij jouw witgoed wegbrengen in Limburg? Drie tips

Vind de juiste betonplaten bij deze specialist