ABNY
Aanbiedingen

Welke hockeymaterialen mag jij absoluut niet missen?

Welke hockeymaterialen mag jij absoluut niet missen?

Het nieuwe hockeyseizoen staat bijna weer voor de deur. Dat betekent dat je weer mag beginnen met trainen en wedstrijden spelen. Een nieuw seizoen met nieuwe kansen! In deze blog lees je alles over welke materialen jij aan moet schaffen, zodat je optimaal aan het nieuwe seizoen begint. Natuurlijk ligt een hockeystick en hockeyballen voor de hand, maar er zijn nog veel meer artikelen waarmee jij je ontwikkelt tot een betere hockeyspeler. Welke dat zijn? Dat lees je nu!

 

  1. Hockeydoelen

Om te scoren, heb je doeltjes nodig. En om te winnen, heb je goals nodig. Met hockeydoelen oefen jij op het maken van doelpunten, waarmee jij uiteindelijk wedstrijden over de streep trekt. Voor het optimaal oefenen op het scoren van doelpunten raden we aan verschillende soorten hockeydoelen aan te schaffen. Kleine doelen voor de nauwkeurigheid, grote doelen om echte wedstrijdsituaties na te spelen. Van alle situaties leer jij namelijk wat. Eén ding kunnen we jou verzekeren: jouw afwerkingstechniek wordt er alleen maar beter op. 

 

  1. Pionnensets

Waar je met hockeydoelen traint op het maken van doelpunten, kun je met pionnen oefenen op jouw techniek. Zet pionnen achter elkaar op een rij en slalom er tussendoor. Ook kun je met pionnen kleine veldjes en techniekoefeningen uitzetten. Maar dat is niet alles. Met pionnen kun je ook conditioneel stappen maken. Zet looplijnen uit aan de hand van de pionnen en zorg ervoor dat jij met een rood hoofd van het veld stapt. Het zijn misschien niet de leukste oefeningen, maar hoe vaker jij dit doet, hoe meer profijt je er van hebt. Met pionnensets zijn de mogelijkheden oneindig, waardoor ze niet mogen ontbreken in het voorseizoen.

 

  1. Hesjes

Tot slot wil jij natuurlijk partijspelletjes spelen. Waarom? Alleen op deze manier leer jij omgaan met echte wedstrijdsituaties. Je leert te spelen onder druk, tegenstanders voorbij te gaan en te verdedigen. Om de partijen aan te duiden, raden we aan hesjes aan te schaffen. Zo houd je makkelijker het overzicht en kun je goed zien welke speler bij welke partij hoort. Omdat hesjes bij regelmatig gebruik nog weleens kunnen gaan ruiken, raden we aan deze regelmatig te wassen. Wel zo fijn voor jezelf en voor de tegenstanders.

Ben jij op zoek naar een partij voor hockeymaterialen? Bekijk dan eens de website van Hockeypartner. Zij hebben een groot aanbod hockeymaterialen, die ze aanbieden tegen een scherpe prijs!

 

https://hockeypartner.nl/

Gerelateerde artikelen

Lounge Set – Breng je tuin tot leven

Dit moet je weten over de schildpadden op Zakynthos

Waarom is het zo belangrijk om een WiFi repeater te gebruiken voor je netwerk?