ABNY
Management

Symbiosis mba placement

Plaatsing SIBM Pune 2022: gemiddeld salaris met 18% gestegen tot Rs.23.06 LPA; hoogste salaris met 50% gestegen tot 45.50 LPA; Accenture, Aditya Birla, Amazon huren veel

Symbiosis Institute of Business Management (SIBM) Pune heeft een opwaartse sprong geregistreerd in het gemiddelde salaris met 17,89% en in het hoogste salaris met 49,77% in Placement 2022 ten opzichte van vorig jaar. SIBM Pune heeft zijn Placement 2022-seizoen op een hoge noot afgesloten met een totaal van meer dan 217 aanbiedingen van 100+ bedrijven in het Symbiosis Pune Campus Recruitment Programme dit jaar met 97 PPO’s. Accenture, Aditya Birla, Amazon, Bain & Co behoren tot de top recruiters

 

Plaatsing 2022 op Symbiosis Institute of Business Management (SIBM) Pune is afgesloten met een hoge notitie voor de MBA 2020-22 batch. Het hoogste salaris van Rs.45.50 LPA is met 49,77% gestegen ten opzichte van vorig jaar en het gemiddelde salaris van Rs.23.06 LPA is met 17,89% gestegen ten opzichte van vorig jaar.

 

SIBM Pune, het vlaggenschipinstituut van Symbiosis International University, heeft het Campus Recruitment Programme voor de vlaggenschip MBA 2020-22 batch en MBA Leadership & Strategy batch van 2020-2022 met succes afgerond. Toonaangevende organisaties en merken boden de SIBM Pune studenten plaatsingsmogelijkheden aan. Meer dan 100 organisaties namen deel aan de wervingscampagne in sectoren als Automotive, BFSI, Consulting, FMCG/FMCD, Healthcare & Pharmaceuticals, IT/ITES, Manufacturing, en andere. Consulting sector, met 30% van het totaal aantal aanbiedingen, is de top sector gebleven bij SIBM Pune.

 

SIBM Pune Plaatsingen 2022: Belangrijkste Hoogtepunten

 

Het gemiddelde salaris is gestegen tot Rs.23.06 LPA – een stijging van 17.89% ten opzichte van vorig jaar

Hoogste salaris is gestegen tot Rs.45.50 LPA – een stijging van 49.77% ten opzichte van vorig jaar

Mediane salaris is Rs.20.80 LPA in SIBM Pune Plaatsingen 2022

100+ Marque recruiters namen deel aan Placement 2022 en kregen 217 aanbiedingen

97 studenten kregen PPO’s

31% van de deelnemende studenten waren vrouwen in SIBM Plaatsingen 2022

Consulting kwam naar voren als de topsector met 30% aandeel in de aanwervingen

 

Top rekruteerders

Van de meer dan 100 deelnemende bedrijven waren er 43 nieuwe recruiters die SIBM Pune studenten voor de eerste keer aanwierven. Deze bedrijven uit de sectoren Automobiel, BFSI, Consulting, FMCG/FMCD, Informatietechnologie, Infrastructuur, Productie, Farmaceutica, Retail en Telecom namen deel aan het Campus Recruitment Programme.

 

Op de SIBM Placement 2022 werden 217 aanbiedingen gedaan aan de studenten op het gebied van financiën, algemeen management, human resources, verkoop & marketing en supply chain & operations.

 

Tot de top-recruiters van SIBM Pune behoren zowel reguliere als nieuwe bedrijven. 

 

Operations: Hoogste Salaris Rs.28.50 LPA

De SIBM MBA-opleiding rust de studenten uit met de nodige vaardigheden die nodig zijn om succes te boeken in dit domein door een diepgaand inzicht in onderwerpen als Supply Chain Management, Operationele analyse en onderzoek, Inventaris- en magazijnbeheer en Logistiek en distributie.

De studentgerichte cultuur van SIBM Pune, het model voor betrokkenheid van bedrijven en de geplande academische strengheid hebben consequent geresulteerd in een aanzienlijke stijging van het competentieniveau van de studenten. De studenten hebben hun vaardigheden opnieuw bewezen door goede prestaties tijdens hun zomerstage en in verschillende B-School Competities. De vaste recruiters van SIBM Pune hebben hun vertrouwen in het instituut versterkt door nieuwere functies voor de studenten te openen.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/

Gerelateerde artikelen

Werkcontact Outplacement opent nieuwe locatie in Breda

Voorbeeld van een Ondernemingsplan bekijken

Global strategic management