ABNY
Image default
Beauty en verzorging

Waarom is een liquid facelift zo veilig?

Van cosmetische chirurgie wordt steeds meer gebruik gemaakt en door ingrepen kan er worden gezorgd dat jouw gezicht jonger en frisser lijkt dan voorheen. Dit kan door middel van een botox behandeling amsterdam, ooglidcorrectie of een (liquid) facelift en kan je ondergaan om de huid te verjongen en strakker te maken. De meest ingrijpende operatie/correctie waar de veroudering van de huid wordt tegengegaan is toch wel de facelift. Tijdens zo’n facelift wordt er gebruik gemaakt van scherpe messen en scalpels, waar je nare littekens aan kan overhouden. Er zit dus een risico aan een operatie zoals deze en daarom worden er ook nieuwe oplossingen bedacht om het risico gevaar te beperken. Een nieuwe uitvinding die is ontwikkelt, is de liquid facelift. Een liquid facelift neemt amper risico’s met zich mee en zorgt ervoor dat je geen ‘echte’ facelift hoeft te ondergaan. Daarnaast is de kans op littekens heel erg klein en zal dit bijna nooit voorkomen.

Een voorbeeld van een ingreep die je dus kunt laten doen in een kliniek is een liquid facelift. Een liquid facelift is een veiligere ingreep dan de reguliere facelift, aangezien er hier geen gebruik wordt gemaakt van scherpe gereedschappen zoals messen en scalpels en daarom geen kans aanwezig is op littekens. Er wordt dus gebruik gemaakt van ‘liquid’ wat meerdere dingen kan betekenen bij een facelift. De ingreep is uit te voeren met bijvoorbeeld botox, maar ook met injectables of met fillers. Dit zijn vormen van vloeibare stoffen die in de huid worden geïnjecteerd om de liquid facelift op een goede manier uit te voeren. Daarvan komt ook de naam van liquid facelift, aangezien er van vloeibare stoffen gebruik wordt gemaakt. Liquid facelift prijzen zijn relatief goed betaalbaar en zal je niet al te veel geld kwijt zijn om zo’n ingreep te ondergaan. Wat wel belangrijk is om te onthouden hierbij, is dat de ingreep tijdelijk is. Om het resultaat te behouden zal je wel de behandeling vaker moeten ondergaan. Dit is wel de veiligste vorm van een facelift en is daarom ook zeer aan te raden voor mensen die hierin geïnteresseerd zijn!

 

http://injectableklinieken.nl/