ABNY
Image default
Humor

De Bean Boozled Challenge, het meest smerige spelletje ooit!

De Jelly Bean Boozled Challenge is momenteel een enorme rage onder de Nederlandse jeugd. Het populaire spelletje waarbij je Jelly Beans moet eten die heel smerig kunnen zijn, is de laatste weken vollop in de media en bijna overal uitverkocht. De Jelly Bean Boozled Challenge is gebaseerd op de beroemde ‘Smekkies in alle smaken’ die in de Harry Potter serie voorbij komen. In Amerika wordt het spel al sinds 2008 verkocht maar in Nederland nu sinds een paar weken. Overal duiken de youtube filmpjes op waarin te zien is hoe vrienden de uitdaging met elkaar aangaan. In deze filmpjes zijn heel wat vieze gezichten en kotsneigingen te zien. Het spel is hierdoor in korte tijd ontzettend populair geworden, met name onder de jeugd. Vrienden en vriendinnen die met elkaar de uitdaging aangaan. Naast dat het spel onder de jeugd zo populair is, is het ook leuk voor de rest van het gezin.

De lekkere en vieze Bean Boozled smaken

Het spel draait natuurlijk allemaal om die vieze Jelly Beans. Die Jelly Beans die smaken naar rotte eieren, kots, stinkende sokken, gemaaid gras, kots, tandpasta, hondervoer uit blik, snot, kaas die over de datum is of Jelly Beans die smaken naar de uitlaatgassen van een stinkdier. Gelukkig zitten er ook een paar hele lekkere Jelly Beans tussen. Deze lekkere varianten kunnen smaken naar perzik, chocolade pudding, kokosnoot, drop, popcorn met een caramal smaakje, beboterde popcorn, peer, blauwe bes, limoen of tutti-frutti. Van elke kleur bestaan er 2 verschillende smaakjes. Een lekkere variant en een vieze variant. Wanneer je bijvoorbeeld een oranje Jelly Bean moet opeten, dan kan deze smaken naar perzik maar ook naar kots. En echt waar, je ziet het verschil echt niet aan de buitenkant.

De Bean Boozled Challenge spelinstructies

De Jelly Bean Boozled Challenge werkt eigenlijk heel simpel. In de Jelly Bean Boozled spinner box zit een draaischijf met de verschillende kleuren Jelly Beans. De bedoeling is dat je om de beurten aan het draaischijf draait en op een bepaalde kleur uitkomt. Deze kleur MOET je opeten. Wanneer je bijvoorbeeld op geel uitkomt, moet je een gele Jelly Bean opeten. Deze kan smaken naar popcorn maar ook naar rotte eieren. Het gaat er dus om dat je de Jelly Bean opeet en niet uitkotst. Ook mag je de Jelly Bean niet wegspoelen. Je kunt uiteraard met elkaar de regels bepalen. Zo kun je er bijvoorbeeld ook een drankspelletje van maken. Wanneer iemand de Jelly Bean niet door kan slikken of weg heeft gespoeld met water dan moet hij/zij een drankje of shotje drinken.

Jelly Bean Boozled bestellen

Via diverse websites kun je Bean Boozled bestellen. De website mijnsnoepwinkeltje.nl biedt het spel aan voor slechts € 9,99 euro. Bij de meeste online webshop kost het spel € 12,50 of € 12,99. Daarnaast zijn er ook Bean Boozled navulverpakkingen te verkrijgen. In deze navulverpakkingen zitten alleen de Jelly Beans. Je kunt het spel natuurlijk ook zonder draaischijf spelen en alleen een navulverpakking kopen. Je kunt dan bijvoorbeeld de Jelly Beans in een zakje doen en er om de beurten een uit het zakje halen. Wees er wel snel bij want het spel is vaak uitverkocht.

http://mijnsnoepwinkeltje.nl/