ABNY
Image default
Telefonie

iPhone 6 hoesje

Gratis iPhone 6 hoesje? Vorige week kreeg ik een mailtje van mijn mobiele provider, binnenkort mag ik mijn mobiele abonnement weer eens verlengen.

Advertentie iPhone 6 hoesje

Nadat ik het mailtje had geopend, zag ik al gelijk een advertentie voorbij komen van een de nieuwste iPhone waar ik een gratis hoesje bij zou krijgen. Als ik mijn abonnement wil verlengen ligt mijn behoefte in eerste instantie niet gelijk een hoesje, maar toch is het makkelijk om er bij te krijgen. Nadat ik mijn aandacht had verlegd naar de inhoud van het mailtje, merkte ik toch dat de advertentie die ik voorbij had zien komen wel was blijven hangen.

Ontzorgen

Naarmate ik er langer over na ging denken, voor ik de actie eigenlijk best wel slim. Het aanbieden van een gratis iPhone 6 hoesje bij het verlengen van mijn abonnement sprak mij best wel aan. Als ik zou besluiten om mijn abonnement te verlengen en een nieuwe iPhone 6 te nemen, dan zou ik daar ook zeker een hoesje bij moeten. Met deze aanbieding worden eigenlijk al mijn zorgen ontnomen. Ik hoef dan namelijk niet op zoek naar een nieuw abonnement, niet naar een nieuw toestel en ook niet naar een nieuw hoesje. Gemakkelijker dan dit konden ze het mij eigenlijk niet maken.

Tegenvaller

Deze aanbieding sprak mij dus nogal aan, mede door het gratis iPhone 6 hoesje dat ik erbij zou krijgen. Echter kon het natuurlijk niet alleen maar mooi zijn, de prijs van het abonnement was namelijk wel erg hoog. Met deze actie zou ik dan wel een gratis hoesje krijgen, het zou mij wel minimaal €50,- per maand gaan kosten. Dat bedrag vond ik toch wel heel erg hoog, vooral ook omdat ik het dan ook nog eens twee jaar lang moest betalen. De actie leek op voorhand dus zo mooi, maar uiteindelijk viel het dus flink tegen.

http://www.iphonehoesjes.nl/iphone-6-hoesjes