ABNY
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar LED tl-armaturen?

Op zoek naar LED tl-armaturen? Tegenwoordig zijn er heel veel partijen waar je dan terechtkunt. Wij raden je aan om eens een kijkje te nemen bij Ledlampenkopen.nu. Benieuwd wat de voordelen zijn van het bestellen bij deze partij? En wil je weten waar je op moet letten als je een aankoop verricht? In deze blog vertellen we je er meer over, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

LED tl-armatuur IP20 LE

Ben je op zoek naar LED tl-armaturen? Dan is het goed om te weten dat je bij Ledlampenkopen.nu twee varianten kunt kopen. Eén van de twee is de IP20 LE. Deze armatuur heeft geen starter nodig en heeft van zichzelf geen ballast, waardoor deze LED tl-armaturen optimaal en storingsvrij werken. Het LED opbouwarmatuur is IP20 gecertificeerd. Bovendien wordt het daarnaast gebruikt in droge ruimtes, zoals garages, zolders, kantines en sportcomplexen.

Waterdichte IP65 LED tl-armatuur

De andere variant LED armatuur is gemaakt van polycarbonaat. Dankzij de behuizing is de LED armatuur uitermate geschikt diverse toepassingen. Zo kun je het bijvoorbeeld gebruiken in magazijnen, productieruimtes of stallen. Het armatuur is slagvast en raakt niet snel beschadigd. Ook zijn de LED armaturen eenvoudig door te verbinden.

Waarom bestellen bij Ledlampen.nu?

Voor het bestellen van LED tl-armaturen raden we je aan om een kijkje te nemen bij Ledlampenkopen.nu. Je kunt bij deze webshop uitgaan van diverse voordelen. Allereerst ontvang je maar liefst tot 5 jaar garantie op jouw aankopen. Bovendien hoef je nooit lang te wachten tot jouw aankoop in huis is. Indien je voor 23:00 uur een bestelling plaatst, heb je jouw aankoop de volgende dag al in huis. Tevens profiteer je van gratis verzending indien je een aankoop verricht vanaf €50. Heb je nog vragen of wil je graag advies op maat? Neem dan contact op met de specialisten van het bedrijf en je wordt verder geholpen.

https://www.ledlampenkopen.nu/