ABNY
Auto’s en Motoren

De voordelen van een Mazda CX-5 occasion

Op dat ene leuke auto blog werd je al getipt en kon je lezen dat als je een occasion zoekt je eens aan de Mazda CX-5 moest denken Deze auto biedt namelijk wel heel veel auto voor relatief weinig geld. Zoals je al op dat leuke auto bloglas is de Mazda CX-5 een sportieve auto die uitstekende prestaties kan leveren met de krachtige motor maar desondanks toch tamelijk zuinig is. De Mazda CX-5 geldt als de ideale auto om met de caravan op vakantie te gaan.

Zowel met benzine- als met dieselmotor

De Mazda CX-5 occasion heb je zowel in benzine als in een dieseluitvoering zoals er auto’s met een zesbak zijn maar je ook kunt kiezen voor een automatische transmissie. Binnen het segment waarin de Mazda CX-5 zich bevindt valt meteen de uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding op. De Mazda biedt heel veel, maar is relatief goedkoop. De CX-5 wordt omschreven als een compacte SUV en die naam maakt de auto waar.

De auto biedt ontzettend veel ruimte

Opvallend is de ruimte die de auto biedt. Zo is de bagageruimte van zichzelf al royaal, je kunt de achterbank van de Mazda CX-5 occasion ook nog eens inklappen waardoor een nog grotere ruimte ontstaat. Niet voor niets is de CX-5 van Mazda populair bij mensen met een caravan. Mazda koos ervoor de CX-5 uit te voeren met alleen de SkyActiv motoren, motoren met een grote cilinderinhoud. Dat maakt de auto dus erg krachtig. Ondanks dat blijft de auto echter zuinig rijden.

Opvallende auto

Ook binnen het enorme aanbod van occasions is de CX-5 een opvallende auto, want ook nu is die weer net iets aantrekkelijker geprijsd dan de andere compacte SUV’s die we kennen. En dat terwijl de Mazda veel van de concurrenten op alle fronten de loef afsteekt.

Gerelateerde artikelen

Tips om in één keer te slagen voor je rijbewijs

Geschiedenis van BMW

Bij Paruzzi worden Kever fans op hun wenken bediend