ABNY
Aanbiedingen

Redenen waarom je moet huren bij 123Machineverhuur.nl

Abny

Bij 123Machineverhuur huurt u machines en materieel voor elk project. Zij hebben ruime ervaring met het bevoorraden van onder andere: projecten in de bouw, GWW, industrie en evenementen. Professionals en particulieren kunnen bij hun terecht voor de complete huurvraag. Handgereedschappen, mobiele toiletten, generatoren, hoogwerkers, grondverzetmachines, bouwhekken en steigers: het is slechts een kleine greep uit hun ruime assortiment. In dit blog lees je over waarom je zou moeten huren bij 123Machineverhuur.nl.

Over 123Machineverhuur.nl

123 Machineverhuur is onderdeel van de Inter-Rent groep waar ook Inter-Techno en Gencom onderdeel van uitmaken. Zij zijn een dynamisch verhuurbedrijf welke zich richt op de professionele verhuurmarkt. Zij zijn al meer dan 20 jaar actief in het verhuren van bouwmachines, in de breedste zin van het woord. Vanuit hun vestigingen bedienen ze als jong en hecht team opdrachtgevers, die net als zijzelf veeleisende professionals zijn. Door de centrale ligging van alle vestigingen zijn zij in staat te allen tijde snel een passende machine te leveren. Hun verhuurmedewerkers helpen u graag een juiste oplossing te vinden voor alle werkzaamheden.

Verschillende vestigingen in heel Nederland

Bent u op zoek naar machines of gereedschap voor uw klus? Wanneer u een beetje een allrounder bent, dan komt u er al snel achter dat het onmogelijk is om al het materiaal en alle machines zelf aan te schaffen. Dit doet een veel te grote inbreuk op het persoonlijke- of bedrijfskapitaal. Online gereedschap en machines huren biedt voor u een enorme uitkomst. Bij 123 Machineverhuur kunt u alle benodigdheden gemakkelijk online huren. Zij hebben vestigingen door heel het land en zijn dan ook goed bereikbaar voor iedere professional of particulier in Nederland. Ze hebben vestegingen in Apeldoorn, Breda, Dronten, Eindhoven, Emmeloord, Genemuiden, Huizen, Meppel, Raalte, Rosmalen, Tilburg en Zwolle. 

Trainingen

Een goede training is het halve werk. 123 Machineverhuur biedt u de mogelijkheid om erkende opleidingen te volgen. Zij kunnen u onder andere voorzien in diverse machinetrainingen en veiligheidstrainingen. Vanuit het trainingscentrum in Dronten geven ze de volgende cursussen:

  • Veilig werken met hoogwerkers;

  • Veilig werken langs de weg;

  • Heftruck veiligheidstraining;

  • Heftruck rijopleidingen;

  • Basisveiligheid VCA;

  • Volledig VCA

Meer informatie nodig?

Heeft u toch nog vragen over te huren apparatuur? Neem dan contact op met de klantenservice via 0800 – 5353 123, info@123machineverhuur.nl of vul het online contactformulier in. De specialisten helpen u dan graag verder. De klantenservice is aanwezig op werkdagen tussen 7.00 en 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur.

https://www.123machineverhuur.nl/

Gerelateerde artikelen

Goedkoopste Sim only

Tanden bleken: “Perfect!”, “Pijnlijk”, “Schitterend”, “Duur”

Zo houd jij contact met je dierbaren in quarantaine