ABNY
Aanbiedingen

Zo houd jij contact met je dierbaren in quarantaine

Abny

Corona houdt ons land al meer dan een jaar in zijn greep. Ongetwijfeld ken of ben jij iemand die al meerdere keren (uit voorzorg) in quarantaine is geweest. Zo’n periode van afzondering is natuurlijk erg saai. Hoe maak je die tijd voor jouw dierbaren nou wat leuker?

Samen films en series kijken
Er zijn tegenwoordig heel veel streamingsdiensten: Netflix, Videoland, Amazon, noem het maar op. Prik een datum en tijd met je vriend of vriendin en kijk vanuit jullie eigen huisjes ‘samen’ naar dezelfde film of serie. Netflix heeft bijvoorbeeld een party modus waardoor het beeld en geluid bij jullie exact gelijk zal lopen. Zet iemand de uitzending op pauze? Dan gaat het scherm ook bij de ander op stil. Er zit zelfs een chat venster aan de zijkant zodat jullie tijdens het kijken kunnen kletsen over van alles. Zo ben je toch samen ondanks de fysieke afstand.

Stuur elkaar post
Het is inmiddels ouderwets maar post ontvangen is ontzettend leuk! Stel een leuk persoonlijk pakket samen voor je vriend of vriendin en stuur het naar ze op. Zorg er wel voor dat je een betrouwbare verpakking gebruikt: het moet wel heelhuids aankomen. In sterke verzendzakken kun je een collectie met spulletjes versturen die voor een lach op het gezicht zorgen. 

Bellen met de telefoon
Het kan heel fijn zijn om even de stem van een ander te horen. Na meerdere dagen in quarantaine heb je meer dan genoeg tijd voor je eigen gedachten gehad en waarschijnlijk grote behoefte aan die van een ander. Pak daarom de telefoon op en bel je vriend of vriendin om even rustig bij te kletsen. 

Maak plannen voor erna
Vooruit kijken naar iets geeft al heel veel voldoening. Zoals een ezel vol enthousiasme achter een wortel aan een hengel zal lopen, zo kunnen jij en je vriend/vriendin uitkijken naar wat er weer kan als de quarantaine voorbij is. Maak leuke plannen samen en geniet met volle teugen van de wortel zodra jullie hem eindelijk te pakken hebben!

 

https://blokpackaging.com/

Gerelateerde artikelen

Nieuwe matrassen

Zo haal je je theorie-examen in een dag

De duofiets: zelfstandig, stabiel en veilig de weg op