ABNY
Aanbiedingen

PVC click vloeren in verschillende stijlen

Ga je jouw woning een make-over geven en ben je daarom op zoek naar een nieuwe vloer van hoge kwaliteit? Waarom ga je niet voor een PVC vloer? Een PVC click vloer kun je gemakkelijk zelf in je woning leggen, past in iedere ruimte en is daardoor breed inzetbaar. Daarnaast zijn er ook nog heel wat verschillende stijlen verkrijgbaar. Hieronder lees je alles over PVC vloeren en de mogelijkheden ervan. 

 

Wat zijn PVC click vloeren? 

PVC vloeren zijn ook wel houtvrije parketvloeren. Het is een kunststof vloer gemaakt van verschillende lagen PVC. Dit is speciaal ontwikkeld als alternatief voor laminaat, parket en natuursteen. Het is een fijne vloer om te gebruiken en is dan ook van hoge kwaliteit. Doordat je PVC vloeren in iedere ruimte kunt leggen, zijn ze breed inzetbaar! Zo kun je ze o.a. plaatsen in keukens, woonkamers en badkamers. Wanneer je deze vloer zelf wil leggen is het slim om voor PVC click vloeren te gaan. Deze vloer is gemakkelijk te leggen en is vergelijkbaar met laminaat qua montage. Je klikt de stroken of tegels in elkaar en klaar ben je! 

 

Voordelen PVC click vloeren 

Wanneer je voor een PVC click vloer wil gaan dan zal je diverse voordelen ervaren. Je kunt deze vloer dankzij hun hoge vochtbestendigheid in iedere ruimte in je huis plaatsen: van keuken tot badkamer en van woonkamer tot slaapkamer. Alles is mogelijk. Krassen maken op PVC vloeren geen kans. Komt er een vlek op? Ook deze kun je gemakkelijk verwijderen. Dankzij de zachtheid van de vloer kun je er fijn op lopen en het werkt dan ook geluiddempend. 

 

Verschillende stijlen PVC click vloeren 

Er zijn veel verschillende stijlen PVC click vloeren te koop. Twee bekende stijlen zijn vloeren met een hout- en een betonlook. Stuk voor stuk zijn deze vloeren van hoge kwaliteit. Hieronder lees je alles over de verschillende mogelijkheden bij PVC click vloeren van Afium Bouwmaterialen

 

Houtlook PVC click vloer 

Wanneer je een vloer met een houtlook wil dan kun je een houtlook PVC click vloer bijna niet van echt hout onderscheiden. De vloer straalt dan ook kwaliteit, luxe en veel sfeer uit. Zo’n houtlook vloer is verkrijgbaar in allerlei diverse kleuren: van een lichte kleur hout tot een donkere kleur hout. Doordat er veel mogelijk is wordt dit ook wel gezien als één van de populairste PVC click vloeren. 

 

Visgraat PVC click vloer

Wil je graag een houtlook PVC click vloer in je woning, maar wil je eens wat anders dan anders? Waarom ga je dan niet voor een visgraatmotief. Je kunt een houtlook vloer namelijk in diverse stijlen leggen. Een visgraatmotief geeft je huis direct een luxe uitstraling. Je kan met PVC click vloeren ook voor diverse kleuren hout gaan. Ga bijvoorbeeld om en om voor één tint donkerder. Dit zorgt voor een speels effect in de ruimte. 

 

Betonlook PVC click vloer

 

Ben je niet zo van een houtlook? Misschien zijn betonlook PVC click vloeren dan iets voor jou! Je kan deze betonlook in lichte en donkere kleuren krijgen. Op deze manier kun je de vloer perfect aanpassen aan je woonstijl. Wanneer de PVC click vloer strak tegen elkaar aan gelegd wordt, krijgt het direct de uitstraling van een echte betonvloer. 

 

https://afium.nl/pvc-vloeren.html

Gerelateerde artikelen

Dakdekker met lokale insteek

Op welke positie moet jij spelen?

Dit zijn vijf populaire vakantiebestemmingen in 2022!