ABNY
Aanbiedingen

Het zonnetje schijnt en de lucht is blauw, maar wat nu?

Voor veel mensen is de zomer de mooiste tijd van het jaar. De heerlijke geur die vrijkomt bij het barbecueën, het eindeloze zwemmen in koele meren en het genieten van de lange zomeravonden met een glas witte wijn. Loopt het water jou ook al in de mond? Mooi! Als je deze blog leest, laat dat gevoel je vanzelf met rust, want we gaan vooral even focussen op de dingen die wat minder mooi zijn in de zomer. Zo kunnen we ons bijvoorbeeld eindeloos ergeren aan de stekende zon in onze ogen. We kunnen niet 1,2,3 een passende schaduwplek creëren en het vinden van de eerste de beste zonnebril blijkt ook wel een uitdaging. Wij leggen je in deze blog gelukkig graag uit hoe jij het bovenstaande probleem gemakkelijk oplost! 

Overkapping/afdak

Je leest het goed: een overkapping of afdak. Veel mensen maken gebruik van minsten één van deze twee en dat is niet geheel zonder reden. Met iets als bovenstaande in je achtertuin creëer je gemakkelijk en snel de ideale schaduwplek. Wanneer jij eens even weg moet uit die brandende zon, mede door het feit dat je misschien wel verbrandt, biedt een overkapping of afdak dé oplossing!

Schaduwdoek

Wanneer jij, overigens redelijk begrijpelijk, geen zin hebt om een afdak of overkapping te (laten) bouwen, zijn er nog wat andere oplossingen. Zo ook schaduwdoeken. Schaduwdoeken monteer jij gemakkelijk en snel aan één of meerdere palen of een ander punt waarop jij deze kunt ophangen. Je creëert zo een doek over de plek waar jij wilt zitten zonder dat dit er meteen voor je hele leven hoeft te staan. Wanneer het gaat regenen breng je jouw schaduwdoek namelijk gemakkelijk naar binnen. Maar ook hier is over nagedacht! Op het internet vind je namelijk ook meer dan genoeg schaduwdoeken die wel tegen een sputtertje water kunnen. Jouw schaduwdoek kan op deze manier te allen tijde blijven hangen en jij kunt zonder zorgen genieten van jouw schaduwplek. Dan kunnen we nu weer snel terug naar het verhaal over het glas witte wijn, de geur van de barbecues en het zwemmen in een koel meer!   

 

https://www.buitenplezier-online.nl/

Gerelateerde artikelen

Samen snel schoonmaken

koop nu een Olieverfschilderij

Maak je tuin nog mooier met deze tips!