ABNY
Image default
Woning en Tuin

Welke lichtbron in een draadlamp?

Heb je een stijlvol,klassiek of een modern interieur? Je kan je vertrekken altijd nog wat hipper en gezelliger maken door de keuze van een gepaste luchter. De keuze van een toffe, leuke luchter loopt niet altijd van een leien dakje. Goed nieuws, want je zoektocht zal bijna op zijn einde zijn als je onze draadlampen leert kennen. 

Weet je niet wat een draadlamp is? Dat is zeker geen probleem. Kijk snel op www.draadlampen.nl en aanschouw het fenomeen. Draadlampen zijn de nieuwste trend van 2015 en bestaan uit een metalen of stoffen armatuur. Ga naar de webshop; bekijk het grootste assortiment draadlampen, kies en bestel je eigen voorkeur.

Naast de klassiekere modellen, is er ook een gigantisch aanbod aan ultramoderne modellen beschikbaar. Bekijk de stoere look van de Diamant draadlamp of het hippe uiterlijk van ons Sherlock model. Deze zijn tevens ook in verschillende kleuren te verkrijgen. Op deze manier past er zeker eentje bij jouw interieur. 

Deze webshop heeft voor ieder wat wils. Hou je van een koperen tintje, Kies dan voor onze collectie koperen draadlampen. Maar pas op er is nog veel meer te beleven in onze webshop. Zelfs aan de echte sfeervreters hebben we gedacht, want wat is er mooier in een gezellige woonveranda, pergola en zelfs in de woonkamer dan onze speciale sfeervolle draadlampen met zijn intieme uiterlijk. Heb je licht nodig in ware western stijl, kies dan voor de stoere Kooilamp Cap rosé goud. Met deze keuze zal je helemaal wegdromen in de stijl van het wilde westen. 

Lampenkeuze

Je bent natuurlijk iemand die denkt aan energie. Heel goed, want onze draadlampen hebben ook een lichtbron nodig. Je hebt de keuze om een gewone gloeilamp te nemen, maar om energiezuinige redenen bieden we je ook led lampen met warm licht aan. Hiermee wordt de sfeer in de verlichte ruimte meteen omgezet tot een gezelligheid waar jij en je eventuele gasten ten volle van kunnen genieten. 

Snelle levering

Volg de trend van het jaar 2015 en kies voor onze design draadlampen. Door deze weggeefprijzen zal de zoektocht naar jouw passende lamp wel gestaakt zijn. Maak je keuze en je artikel wordt gratis aan huis bezorgd. Elke draadlamp die voor 16.00 uur wordt besteld is volgende dag al reeds in jouw bezit. Twijfel niet en kies voor draadlampen.nl. 

Wil je draadlampen in het echt zien? Geen probleem, kom gerust een kijkje nemen in onze showroom. Tot binnenkort! 

http://www.draadlampen.nl